fbpx
Basta

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag aan CUCINA BASTA!?

Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen voor ons restaurant Cucina Basta! onbeperkt a la carte genieten voor €29,50 p.p.

Eten bij Cucina

Het gaat bij ons om een avondvullend concept, wij hebben dan ook maar één bezetting per avond. Je kunt vanaf 17:00 uur reserveren, hierbij kun je dan tot 22:00 uur gebruikmaken van de warme gerechtjes en tot 22:30 uur kun je een keuze maken uit onze lekkere desserts. Onze menukaart bestaat uit allemaal medium sized gerechtjes met een knipoog naar Italië. Cucina Basta! is dus geen echte Italiaan maar een restaurant waar iedereen onbeperkt à la carte kan genieten ook als je even geen zin hebt in alleen maar Italiaanse gerechten. Gedurende de avond kun je een gerechtje per persoon per ronde bestellen. Op onze website kun je de menukaart bekijken, zodat je een indruk krijgt van de gerechtjes die wij serveren.

Je kunt per ronde 1 gerechtje per persoon bestellen, daarnaast is het mogelijk om extra een salade, pasta, risotto of frietjes te bestellen.

Het is zeker mogelijk om met een allergie bij ons te eten, ons keukenteam doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Wij kunnen echter niet uitsluiten dat een gerechtje sporen kan bevatten van een stof waarvoor je allergisch bent. Graag geven wij jou advies op het moment dat je aan tafel zit zodat wij je specifieke wensen kunnen bespreken. Wij zullen dit dan met ons keukenteam gaan communiceren, zodat jij een super smaakvolle avond onbeperkt kunt genieten.
Vermeld altijd je allergie bij de reservering onder opmerkingen!

Het is zeker mogelijk om tijdens je zwangerschap bij ons te eten. Ons keukenteam doet zijn uiterste best om rekening te houden met je zwangerschap. Geef dit even aan ons door en wij geven jou advies wat je wel kunt kiezen van de menukaart.

Ja, dat klopt. Bij Cucina Basta! willen we niets liever dan onze gasten verrassen en verwennen. Een avond bij Cucina Basta! is dan ook écht een uitje heerlijk ongedwongen en avondvullend genieten, dat is waar we voor gaan. Dit zit hem niet alleen in de keuze van onze gerechten en het feit dat je gedurende de gehele avond kleine gerechtjes kunt bestellen, maar ook in de presentatie, de aankleding, de vriendelijkheid en gastvrijheid van onze medewerkers en de kleine extra’s die we onze gasten bieden.
Alles bij elkaar maakt een avond bij Cucina Basta! tot een ware beleving, die iedereen uiteraard op zijn of haar eigen manier in kan vullen. Want, zoveel mensen zoveel wensen! Wij passen ons hier graag op aan en proberen zo flexibel mogelijk te zijn in de dingen die we doen.
We doen er alles aan om een fijne avond voor al onze gasten te creëren. Een avond bij Cucina Basta! is daarom zoveel meer dan het etentje alleen, het is een totaalbeleving! Om die reden en omdat alle gasten in onze ogen gelijk zijn, hebben we besloten om ook de prijs gelijk te houden.

Alle gerechten op onze menukaart zijn medium size gerechtjes, wij hebben geen kleinere porties.
Bij Cucina Basta! willen we niets liever dan onze gasten verrassen en verwennen. Een avond bij Cucina Basta! is dan ook écht een uitje heerlijk ongedwongen en avondvullend genieten, dat is waar we voor gaan. Dit zit hem niet alleen in de keuze van onze gerechten en het feit dat je gedurende de gehele avond kleine gerechtjes kunt bestellen, maar ook in de presentatie, de aankleding, de vriendelijkheid en gastvrijheid van onze medewerkers en de kleine extra’s die we onze gasten bieden.
Alles bij elkaar maakt een avond bij Cucina Basta! tot een ware beleving, die iedereen uiteraard op zijn of haar eigen manier in kan vullen. Want, zoveel mensen zoveel wensen! Wij passen ons hier graag op aan en proberen zo flexibel mogelijk te zijn in de dingen die we doen.
We doen er alles aan om een fijne avond voor al onze gasten te creëren. Een avond bij Cucina Basta! is daarom zoveel meer dan het etentje alleen, het is een totaalbeleving! Om die reden en omdat alle gasten in onze ogen gelijk zijn, hebben we besloten om ook de prijs gelijk te houden.

reserveren

Helaas heeft Cucina Basta! geen reservelijst. Wellicht is het mogelijk om in onze Gusto Bar een tafel te reserveren. Net even iets anders maar wel gezellig en lekker knus. Hier serveren wij ook heerlijke gerechten met een knipoog naar Italie, zie hier de menukaart van de Gusto Bar.

De weekenden zijn vooralsnog enorm populair. Wij raden je daarom aan om voor deze dagen vroegtijdig te reserveren (3 a 4 weken vooraf). Om te reserveren op een doordeweekse dag, raden wij aan om dit minimaal een a twee weken vooraf te doen.

Dit kan het beste via onze website (online reserveren) indien dit niet lukt kun je ons ook telefonisch bereiken op 040-8430656.

Voor Cucina Basta! reserveren wij op voorhand geen tafels op het terras. Dit vanwege het wisselvallige weer in ons kikkerlandje. Echter kun je bij opmerkingen in jouw reservering jouw voorkeur aan ons kenbaar maken. Bij goede weersvoorspellingen zullen wij een gezellig tafeltje in onze binnentuin voor je reserveren (op basis van beschikbaarheid).

Voor onze Gusto Bar kun je een tafel op het terras aan de voorzijde reserveren.
Uiteraard is dit terras allen bij mooi en droog weer geopend! Vermeld jouw voorkeur bij de reservering, en indien het weer het toelaat zullen wij een leuk tafeltje reserveren op ons terras aan de voorzijde.

Kinderen

Uiteraard zijn kinderen meer dan welkom bij Cucina Basta! Wij hebben zelfs een te gekke kinderruimte voor jullie. Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:
0 t/m 3 jaar: Gratis
vanaf 3 jaar € 1.00 per levensjaar tot 11 jaar
vanaf 12 jaar betaal je dus de normale prijs

Op de weekend dagen vrij/za/zo hebben wij in onze kinderruimte ook kinderanimatie, onze medewerkers zullen uiteraard op jullie allerkleinste letten en deze entertainen.
Uiteraard is het bezoek en gebruik van onze kinderruimte altijd op eigen risico.
Wij vinden het fijn als al het speelgoed in de kinderruimte aanwezig blijft zodat alle andere kinderen hier leuk mee kunnen spelen.
Onze kinderruimte is toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar.
Zie onze spelregels voor het gebruik van de kinderruimte.

Op de menukaart van Cucina Basta! staan meer dan genoeg gerechtjes welke uitermate geschikt zijn voor de allerkleinsten!
Wij hebben dan ook geen aparte kinderkaart.

Deze spelregels hanteren wij in de kinderruimte:

 • het betreden kinderruimte is op eigen risico
 • er is camera bewaking aanwezig 
 • alleen toegang voor kinderen tot 12 jaar
 • eten en drinken zijn NIET toegestaan in de kinderruimte 
 • er zijn geen schoenen toegestaan in de kinderruimte
 • speelgoed blijft in de kinderruimte
 • NIET gooien met ballen en of speelgoed
 • in de ballenbak alleen toegang indien kind zindelijk is of met luier om
 • NIET klimmen aan de buitenzijde ballenbak
 • opzettelijke vernielingen en of schade worden in rekening gebracht
Groepen

Ook als je met een groep wilt komen eten ben je van harte welkom bij Basta!. Groepen tot en met 16 personen kunnen online reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op via de mail info@cucinabasta.nl.

Het zal je ongetwijfeld al opgevallen zijn maar onze drankprijzen zijn al enorm scherp geprijsd! Daarom is een drankarrangement dan ook helemaal niet meer nodig, en zodoende heeft Cucina Basta! geen drankarrangement prijzen. Zie onze drankenkaart voor de drankprijzen.

Betalen

Wij vragen je het liefst om te pinnen. Als het echt niet anders kan kun je uiteraard ook contant betalen of met onze Basta! cadeaubon.

Nee, Basta! accepteert geen creditcards.

Ja, al onze pinautomaten zijn geschikt voor contactloos betalen.

Bij Basta! rekent iedereen op de avond alles af, dit omdat wij de kosten zo laag mogelijk willen blijven houden. Zodat wij ook weer voor jullie hele scherpe drankprijzen kunnen blijven hanteren.

Je kunt de rekening wel door gelijke delen laten splitten, zodat iedereen een gelijk deel van de openstaande rekening kan betalen. 

Cadeaubonnen

Ja wij verkopen ook cadeaubonnen in een leuke geschenkverpakking.
De cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf €25.00
Je kunt deze cadeaubon bij ons komen ophalen tijdens onze openingstijden.

Cadeaubonnen van Cucina Basta! zijn onbeperkt geldig.

Cucina Basta! accepteert geen andere cadeaubonnen.

Algemeen

Ja wij zij rolstoelvriendelijk, geef dit aub wel even van te voren aan dan zorgen wij dat er een tafel beschikbaar is waar je makkelijk met de rolstoel kunt plaatsnemen.

Honden zijn welkom bij ons, geef dit wel van te voren even aan bij de reservering.
Wel hebben wij enkele aandachtspunten mochten jullie je hond mee willen nemen.

 • de hond blijft onder de tafel
 • jouw hond gedraagt zich niet agressief naar onze medewerkers of naar andere gasten
 • de hond geeft geen overlast voor andere gasten
  honden eten niet mee!
 • mocht er een ongelukje gebeuren dan ruim je dit uiteraard zelf op

We zetten de jarigen graag in het zonnetje met een ballon en een vuurwerkje bij het dessert. Hiervoor noteren we graag de naam en leeftijd van de jarige job. We willen je vragen dit bij de reservering bekend te maken zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wij doen er alles aan om van een avond bij Cucina Basta! ook écht een avond uit te maken. Dit komt niet alleen tot uiting in de keuze van onze gerechten en het feit dat je voor een vast bedrag avondvullend a la carte kunt genieten, maar ook in de presentatie, de aankleding van ons restaurant, de vriendelijkheid en de gastvrijheid van onze medewerkers en die kleine extra’s die wij onze gasten bieden. Alles bij elkaar maakt een avond bij Cucina Basta! tot een ware beleving. Een beleving die wij iedereen gunnen. Dit kunnen we alleen voor elkaar krijgen, door ons concept betaalbaar te houden voor elke portemonnee. Zónder daarbij concessies te doen aan kwaliteit. Want dat willen we niet.
Een hele uitdaging, die we dagelijks met veel liefde en plezier voor onze gasten aangaan. Maar omdat we zo ontzettend ons best doen om de prijs van Cucina Basta’s beleving laag te houden, kunnen we het onszelf niet permitteren om het aan de andere kant – bij wijze van spreken – weer weg te geven.

Je kunt rondom Cucina Basta! voldoende gratis parkeerplaatsen vinden. Ook zijn er tegenover Cucina Basta! enkele oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Wij hebben helaas geen mogelijkheid om afhaal maaltijden te bereiden.
Wij zijn er van overtuigd dat onze gerechten het aller lekkerst zijn als je ze in ons restaurant komt eten.

Cucina Basta! hanteert de huisregel om geen eten in te pakken en aan jou mee te geven naar huis.
Dit omdat wij iedere dag achter de versheid en de daarbij komende verantwoordelijkheden staan! Wij kunnen dit dan uiteraard niet garanderen als het eten mee naar huis wordt meegenomen.

Heb je iets bijzonders te vieren, neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@cucinabasta.nl

Super tof dat je ons team wil komen versterken, check onze website voor de actuele vacatures of stuur een mail naar info@cucinabasta.nl

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.