fbpx

Reserveren

Wil je onbeperkt à la carte komen genieten bij Cucina Basta! of wil je in onze Gusto Bar heerlijk komen lunchen of een avondje komen proeven? Reserveer nu dan je plek!

Wij zijn het al een beetje gewend dat de Corona maatregelen komen met een lach en een traan. Zo ook de maatregelen per 25 september. Er verscheen een grote glimlach op ons gezicht bij het verdwijnen van de 1,5 mtr maatregel, maar helaas ook een traan voor de Corona toegangs app. Wij hebben het daar heel lastig mee omdat het ontzettend botst met ons gevoel voor gastvrijheid. Aan de andere kant wordt er ook van ons verwacht om gewoon net als iedereen de regels te volgen en dat zullen wij dan ook doen. Het kan dus zo zijn dat wij u vanaf 25 september bij het betreden van ons Restaurant of Bar vragen uw digitale Corona certificaat, negatieve sneltest of het gele boekje aan ons te tonen. Daarvoor onze excuses.

‘Benvenuto a Basta!'

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.