fbpx

Menu Gusto Bar

De Gusto Bar is een gezellige smaakbar met heerlijke Italiaanse wijnen, cocktails en speciaalbieren. Daarnaast kun je ook genieten van verrassende bites, of borrelplanken én natuurlijk hebben wij de beste Italiaanse koffies.
Kortom, je kunt hier genieten van smaakvolle gerechten, het bourgondisch leven en een uitgebreide drankenkaart.

‘DRINKS | FOOD | COCKTAILS | BITES’

Dagkaart Gusto bar

12.00 tot 16.00 uur

(v = vegetarisch of vegetarisch mogelijk)

Lunchgerechten 

CARPACCIO – 9.50
boerenlandbrood | Parmezaan | truffelcrème | pestomayonaise

CAPRESE – 7.50 (v)
piadina | mozzarella | tomaat | basilicum | pesto

VITELLO – 9.00
Italiaanse bol | kalfsmuis | tonijnmayonaise kappertjes | tomatenrumble

HUIS GEROOKTE ZALM – 9.50
boerenlandbrood | komkommer | limoenmayonaise

12 UURTJE – 12.00
boerenlandbrood | Italiaanse ham | kaas | gebakken ei rundvlees kroket | mosterd | Basta! tomatensoep
of mosterdsoep

KROKETTEN – 8.50
boerenlandbrood of frites | rundvlees | mosterd

UITSMIJTER – 9.00
authentiek pizzabrood | Italiaanse ham | kaas | 3 eieren

SLIPTONGETJES – 18.00
salade | frites | mayonaise

BURGER – 15.50
foccacia | rundvlees | pancetta | pickles | frites truffelcrème | tomatensalsa | mayonaise | ketchup

RAVIOLI CAPRESE – 11.50 (v)
(5 stuks) -16.50 (8 stuks) tomaat | buffel mozzarella | basilicum | groene asperge | Parmezaan

Pizza’s 

Basta’s pizzabodem wordt gemaakt van Farina (bloem) en Aqua (water), naar het familie recept van Gino, een traditie in Lombardije. Het pizzadeeg wordt 24 uur gerezen waardoor deze pizza bodem zeer luchtig en smaakvol is.

PIZZA ZALM – 15.50
huis gerookte zalm | crème fraîche | tomaat rucola | pesto | luchtige pizzabodem | olijfolie

PIZZA PARMAHAM – 15.50
mozzarella | Parmaham 24 mnd | Parmezaan rucola | balsamico | luchtige pizzabodem | olijfolie

Salades

Salades worden geserveerd met brood

CAPRESE – 14.50 (v)
buffel mozzarella | tomaat | basilicum | balsamico

HUIS GEMARINEERDE ZALM – 14.50
komkommer | kiemensalade | kruidenmelange limoenmayonaise

CARPACCIO – 14.50
rund carpaccio | parmezaan| truffelmayonaise

soepen

BASTA! TOMATENSOEP – 6.00 (v)
basilicumroom | brood

MOSTERDSOEP – 6.50
spekjes | brood

Bij de borrel

vanaf 12.00 uur

BITTERBALLEN – 5.50 
mosterd ( 5 stuks ) 

PARMAHAM | S. ILARIO | 24 MAANDEN – 14.50 
50 gram | flinterdun

FIORI DI ZUCCA – 7.00 (v)
courgettebloemen | gefrituurd | Italiaanse kruidendip ( 5 stuks )

GEFRITUURDE MOZZARELLA – 6.50 (v)
marinara di Pommodoro ( 6 stuks )

KROKANTE KIP  – 7.50  
kaas | peper | Italiaanse salsa ( 5 stuks )

FRITES TRUFFEL – 6.50 (v)
truffelmayonaise | Parmezaan | tomaat crunch

GEMARINEERDE OLIJVEN – 3.50  (v)
olijfolie | knoflook | kruiden | limoen

OVENGEBAKKEN CIABATTA – 5.50 – (V)
Basta! dip

INKTVISRINGEN – 9.50
knoflook | limoenmayonaise

BORRELPLANK BASTA! – 15.50 p.p.
buffelmozzarella | Parmaham 24 mnd | huisgemaakte pesto | ciabatta | Parmezaan | Basta! dip | truffelsalami (min. 2 pers)

ZEEUWSE PLATTE OESTERS – 8.50 (2 stuks)
granita spritz | burattacreme | venkel

Avondkaart Gusto Bar

vanaf 17.00 uur

Voorgerechten

CARPACCIO – 12.00
rund | truffelmayonaise | Parmezaan krokante witte bonen

BRUSCHETTA TOMAAT – 7.50 (v)
pomodori tomaat | knoflook | rode ui basilicum | balsamico

CAPRESE – 9.50 (v)
pomodori tomaat | buffel mozzarella basilicum | olijfolie

Pizza’s

Basta’s pizzabodem wordt gemaakt van Farina (bloem) en Aqua (water), naar het familie recept van Gino, een traditie in Lombardije. Het pizzadeeg wordt 24 uur gerezen waardoor deze pizza bodem zeer luchtig en smaakvol is.

PIZZA ZALM – 15.50
huis gerookte zalm | crème fraîche | tomaat | rucola pesto | luchtige pizzabodem

PIZZA PARMAHAM – 15.50
mozzarella | Parmaham 24 mnd | Parmezaan | rucola balsamico | luchtige pizzabodem

PIZZA TRUFFEL SALAMI – 14.50
mozzarella | truffel salami | Parmezaan | rode ui balsamico | luchtige pizzabodem

PIZZA ARTISJOK – 15.50 (v)
buffelmozzarella | gemarineerde artisjok | Parmezaan olijf | balsamico | luchtige pizzabodem

Hoofdgerechten

RAVIOLI CAPRESE – 16.50 (8 stuks) (v)
tomaat | mozzarella | basilicum | groene asperge Parmezaan | ciabatta

PASTA “CAVATELLI” – 18.50
vongole | groene asperges | basilicum | sjalot pomodosaus | ciabatta

ZEEBAARS & SCAMPI – 20.50
filet | antiboise | geroosterde groenten | tagliatelle

VARKENSHAASROLLADE – 19.00
gevuld met tomaat | omwikkeld met pancetta truffelsaus | geroosterde groenten

KALFSWANG & RISOTTO – 18.50
geroosterde tomaat | Marsala saus paddenstoelenrisotto | Parmezaan

Nagerechten

TIRAMISU – 7.00
mascarpone | savoiardi | espresso | amaretto

CHEESECAKE – 7.50
lemoncurd | chocolade roomijs

VANILLE ROOMIJS AARDBEIEN – 9.50
vanille roomijs | aardbeien | lemoncurd

CHOCOLADE TRUFFEL TAART – 5.00
caramel zeezout

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.