Menu Gusto Bistro-Bar

Bij Gusto Bistro-Bar geniet je van smaakvolle à la carte gerechten in een warme en ontspannen sfeer. Kies een lekker voor-, hoofd- of nagerecht van onze menukaart en geniet van smaakvolle gerechten met een knipoog naar Italië. Ook voor een heerlijke lunch kun je bij ons terecht. 

Naast onze heerlijke lunch- en dinergerechten staan we ook bekend om onze heerlijke cocktails en bites.

Gusto Bistro-Bar bevindt zich bij binnenkomst in het linkergedeelte van Cucina Basta!

‘DINER | LUNCH | COCKTAILS | BITES’

Dagkaart Gusto bar

12.00 tot 15.00 uur

Heb je een allergie of dieetwens?
Informeer bij 
een van onze medewerkers naar de eventuele mogelijkheden.

Deze gerechten zijn vegetarisch.
Deze gerechten zijn vegetarisch mogelijk.

BROOD

CARPACCIO – 9.50
brioche | truffelmayonaise | guanciale crumble | geroosterde pitjes | Parmezaan

GEROOKTE ZALM – 11.50
desembrood | licht gerookte zalm | rode biet | gepocheerd eitje | tomaat crumble

GESMOLTEN BRIE – 11.00
pinsa | romige brie | walnoten | rucola | balsamico

STEAK SANDWICH – 10.50
bavette rundvlees | mozzarella | witte koolsalade | spicy mayonaise

LUNCH GERECHTEN

BASTA’S UITSMIJTER – 11.50
Parmaham 24 mnd | oude kaas | gepocheerd ei | truffelmayonaise
tomaat | bladsla | boerenbrood

12 UURTJE – 13.50
boerenbrood | parmaham | kaas | gebakken ei | rundvlees kroket | pomodorisoep

CROQUE – 7.00
focaccia | achterham | oude kaas | mozzarella

KROKETTEN – 9.50
rundvlees “De Bourgondier” | mosterd | boerenbrood of frites

STEAK TARTARE – 14.50
rund | kappertjes | ei | parmezaan | Basta! tartare saus |
frites | mayonaise

BASTA! PASTEITJE – 11.50
kippenragout | champignons | truffel | parmezaan | bladerdeeg

Soepen

geserveerd met ciabatta 

GOULASHSOEP – 9.50
rundvlees | paprika | champignons | uien

BASTA! POMODORISOEP – 7.50
tomaat | basilicum | room

PASTA

geserveerd met ciabatta 

LASAGNE BOLOGNESE – 19.50
rund en varkensvlees | groenten | mozzarella

TRUFFEL PASTA – 23.50
linguine truffelsaus | courgette | paddenstoelen | tomaat | rucola | parmezaan

Pizza’s

Basta’s pizzabodem wordt gemaakt van Farina (bloem) en Aqua (water), naar het familie recept van Gino, een traditie in Lombardije. Het pizzadeeg wordt 24 uur gerezen waardoor deze pizza bodem zeer luchtig en smaakvol is.

ZALM – 17.50
huis gemarineerde pulled zalm | crème fraîche | tomaat | rucola | pesto | luchtige pizzabodem | olijfolie

TRUFFELSALAMI – 17.50
mozzarella | truffelsalami | Parmezaan | rucola | balsamico | luchtige pizzabodem | olijfolie

MARGHERITA – 16.50 vegetarisch
buffelmozzarella | basilicum | cherry tomaat | luchtige pizzabodem | olijfolie

PARMA – 17.50
Parma 24 mnd | Parmezaan | cherry tomaat | rucola | luchtige pizzabodem | olijfolie

Salades

geserveerd met ciabatta

CARPACCIO – 16.50
picanha | licht gerookt | gemarineerd | parmezaan
truffelmayonaise

ZALM & GAMBA – 16.50
bladsla | gerookte zalm | krokante gamba | pestomayonaise

BRIE – 16.50
bladsla | romige brie | walnoten | honing | balsamico

Extra’s

PORTIE FRITES MET BASTA! MAYONAISE – 4.50
KETCHUP – 0.50
BASTA! MAYONAISE – 0.50
TRUFFELMAYONAISE – 0.50

desserts

BASTA! TIRAMISU – 8.50
mascarpone | savoiardi | espresso | amaretto

CHEESECAKE – PORNSTAR – 9.00
Basta’s special! | ovengebakken cheesecake | pornstar roomijs

AFFOGATO – 8.50
roomijs | lungo 100% arabica

COUPE IJS – 7.50
vraag naar de steeds wisselende smaken | slagroom

Bij de borrel

vanaf 12.00 uur

BITTERBALLEN (5 stuks) – 5.50
mosterd

BRUSCHETTA CLASSICO (4 stuks) – 7.50 vegetarisch
tomaat | knoflook | rode ui | basilicum | balsamico

BRUSCHETTA PARMA (4 stuks) – 11.50
tomaat | 24 mnd gedroogde Parmaham | knoflook | rode ui | basilicum | balsamico

SPARE RIBJES – 11.50
van de grill | gelakt | BBQ saus

FRITES TRUFFEL – 6.50 vegetarisch
truffelmayonaise | Parmezaan | tomaat crunch

NACHO’S BOLOGNESE – 11.50
rundvlees Bolognese | gegratineerd met mozzarella |
pepers | crème fraîche | guacamole

GEMARINEERDE OLIJVEN – 4.50
olijfolie | knoflook | kruiden | limoen

OVENGEBAKKEN CIABATTA – 6.50
Basta! dip

INKTVISRINGEN – 11.50
knoflookmayonaise

BORRELPLANK BASTA! – 16.50 p.p. (min. 2 pers.)
buffelmozzarella | Parmaham 24 mnd | huisgemaakte
pesto | bruschetta tomaat | Parmezaan | Basta! dip | truffel
salami | vitello tonnato | Basta! ciabatta

BORRELPLANK GUSTO! – 18.50 p.p. (min. 2 pers.)
tonijnsalade | gemarineerde scampi | pulled zalm |
huisgemaakte pesto | krokante gamba | bruschetta
tomaat | Basta! dip | Basta! ciabatta

Avondkaart Gusto Bar

vanaf 17.00 uur

Voorgerechten

CARPACCIO CLASSICO – 14.50
picanha | licht gerookt | gemarineerd | parmezaan
truffelmayonaise | gekarameliseerde ui

SASHIMI MARLIJN – 14.50
gemarineerde tomaat | balsamico – truffel crumble
pickles van komkommer & ananas | citrus mayonaise

OESTERS – 14.00 (4 STUKS)
zeeuwse | naturel | citroen | balsamico vinaigrette

BASTA’S! STEAK TARTARE – 14.50
rundvlees | kappertjes | gepocheerd ei | tartare saus | parmezaan

BUIKSPEK & COQUILLE – 14.50
zacht gegaard buikspek | coquille van de grill | aceto balsamico
krokant van bacon

GEITENKAAS – 13.50
uit de oven | gebakken little gem | honing | rode biet

SOEPEN

geserveerd met ciabatta 

LANGOUSTINESOEP – 9.50
gamba | luchtige room | tomaat

BASTA! POMODORISOEP – 7.00
basilicum | luchtige room

Pizza’s

Basta’s pizzabodem wordt gemaakt van Farina (bloem) en Aqua (water), naar het familie recept van Gino, een traditie in Lombardije. Het pizzadeeg wordt 24 uur gerezen waardoor deze pizza bodem zeer luchtig en smaakvol is.

ZALM – 16.50
huis gemarineerde pulled zalm | crème fraîche | tomaat | rucola | pesto | luchtige pizzabodem | olijfolie

TRUFFELSALAMI – 16.50
mozzarella | truffelsalami | Parmezaan | rucola | balsamico | luchtige pizzabodem | olijfolie

MARGHERITA – 16.50
buffelmozzarella | basilicum | cherry tomaat | luchtige pizzabodem | olijfolie

MORTADELLA – 16.50
mortadella | buratta | parmezaan | pistache
rucola luchtige pizzabodem | olijfolie

Pasta

TRUFFEL PASTA – 23.50
linguine truffelsaus | courgette | paddenstoelen
tomaat | rucola | parmezaan

PASTA GAMBA – 24.50
linguine | gepelde gamba’s | tomaat | kreeftensaus

Hoofdgerechten

TOURNEDOS (200 GRAM) – 34.50
rundvlees | truffel – rode wijn saus | seizoensgroenten | frites
mayonaise

SPARE RIBS PLANK  – 23.50 P.P.
salade | frites | mayonaise (min. 2 pers.)

IBERICO – 24.50
varkenswang | knoflook-rozemarijn saus | seizoensgroenten
risotto

SCAMPI’S (6 STUKS HEEL) – 25.00
plancha | knoflook | rode peper | witte wijn | salade | frites | mayonaise

ZEEBAARS – 24.00
filet | spaghetti | basilicum pesto

SMOKEY BBQ BURGER – 23.50
black angus rund | brioche | tomaat piccalilly | bacon
provolone kaas | Jack Daniels BBQ

Extra’s

PORTIE FRITES MET BASTA! MAYONAISE – 4.50
KETCHUP – 0.50
BASTA! MAYONAISE – 0.50
TRUFFELMAYONAISE – 0.50

DESSERTS

BASTA! TIRAMISU – 8.50
mascarpone | savoiardi | espresso | amaretto

CHEESECAKE – PORNSTAR – 9.00
Basta’s special! | ovengebakken cheesecake | pornstar roomijs

AFFOGATO – 8.50
roomijs | lungo 100% arabica

COUPE IJS – 7.50
vraag naar de steeds wisselende smaken | slagroom

Keuzemenu Gusto Bar

Laat u verrassen door onze keukenbrigade door
ons maandelijks wisselend keuze menu.

3-gangen menu: € 34,50
4-gangen menu: € 44,50

Voorgerechten

VITELLO TONNATO
kalfsmuis | tonijn | kappertjes

TARTARE
zalm | crème fraiche | tomaat | avocado

GEITENKAAS
uit de oven | knolselderij | aceto balsamico stroop
crunch van tomaat

SOEPEN

geserveerd met ciabatta 

LANGOUSTINESOEP
gamba | luchtige room

Hoofdgerechten

SURF EN TURF
bavette | scampi | sjalottensaus

CANNELONI
spinazie | ricotta | saus van tomaat

ZEEBAARS
antiboise | spaghetti | basilicum pesto

DESSERTS

BOMBA
mango | passie | schuim van pornstar martini

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.