12.00 tot 15.00 uur
Heb je een allergie of dieetwens?
Informeer bij een van onze medewerkers naar de eventuele mogelijkheden.
Deze gerechten zijn vegetarisch.
Deze gerechten zijn vegetarisch mogelijk.
CARPACCIO – 11.50
brioche | truffelmayonaise | guanciale crumble | geroosterde pitjes | Parmezaan
KRABSALADE – 13.50
desembrood | Basta’s krabsalade | zoetzure komkommer | gepocheerd eitje | citrus-dille mayonaise
GEITENKAAS – 13.00
pinsa | geitenkaas | rode biet | rucola | granaatappel | appelstroop
BASTA’S UITSMIJTER – 12.50
Parma ham 24 mnd | oude kaas | gepocheerd ei | truffelmayonaise
tomaat | cornichons | boerenbrood
12 UURTJE – 14.50
boerenbrood | Italiaanse ham | kaas | gebakken ei | rundvlees kroket | pomodorisoep of uiensoep
KROKETTEN – 10.50
rundvlees | mosterd | boerenbrood of frites
STEAK TARTARE – 15.50
rund | kappertjes | ei | Parmezaan | Basta! tartare saus |
frites | mayonaise
BASTA! GARNALENKROKETJES – 14.50
knoflookmayonaise | gefrituurde peterselie | ciabatta | citroen
geserveerd met ciabatta
UIENSOEP – 8.50
uien | tijm | crouton | Parmezaan
BASTA! POMODORISOEP – 7.50
tomaat | basilicum | ricotta
geserveerd met ciabatta
TOMATENRISOTTO – 19.50
burrata | basilicum pesto | gepofte tomaatjes
SPAGHETTI PESTO – 20.50
groene pesto | knoflook | gepofte tomaatjes | Parmezaan
Basta’s pizzabodem wordt gemaakt van Farina (bloem) en Aqua (water), naar het familie recept van Gino, een traditie in Lombardije. Het pizzadeeg wordt 24 uur gerezen waardoor deze pizza bodem zeer luchtig en smaakvol is.
ZALM – 17.50
huis gemarineerde pulled zalm | crème fraîche | tomaat | rucola | pesto | luchtige pizzabodem | olijfolie
TRUFFELSALAMI – 17.50
mozzarella | truffelsalami | Parmezaan | rucola | balsamico | luchtige pizzabodem | olijfolie
MARGHERITA – 16.50
buffelmozzarella | basilicum | cherry tomaat | luchtige pizzabodem | olijfolie
PARMA – 17.50
Parma 24 mnd | Parmezaan | cherry tomaat | rucola | luchtige pizzabodem | olijfolie
geserveerd met ciabatta
CARPACCIO – 16.50
rundvlees | Parmezaan | truffelmayonaise | gepofte tomaat
ZALM & GAMBA – 16.50
krokante gamba | pulled zalm | gepofte tomaat | gepocheerd ei
BURRATA – 16.50
burrata | Camponata | basilicum vinaigrette | gepofte tomaat
PORTIE FRITES MET BASTA! MAYONAISE – 3.50
KETCHUP – 0.50
BASTA! MAYONAISE – 0.50
TRUFFELMAYONAISE – 0.50
BASTA! TIRAMISU – 8.50
mascarpone | savoiardi | espresso | amaretto
SCROPPINO – 8.50
limoncello | prosecco | vodka
AARDBEIEN & GELATO – 8.00
Italiaanse vanille roomijs | verse
aardbeien | slagroom
vanaf 12.00 uur
BITTERBALLEN (5 stuks) – 5.50
mosterd
BRUSCHETTA CLASSICO (4 stuks) – 9.50
tomaat | knoflook | rode ui | basilicum | balsamico
BRUSCHETTA PARMA (4 stuks) – 13.50
tomaat | 24 mnd gedroogde Parmaham | knoflook | rode ui | basilicum | balsamico
SPARE RIBJES – 9.50
van de grill | gelakt | BBQ saus
FRITES TRUFFEL – 6.50
truffelmayonaise | Parmezaan | tomaat crunch
NACHO’S BOLOGNESE – 9.50
rundvlees Bolognese | gegratineerd met mozzarella |
pepers | crème fraîche | guacamole
GEMARINEERDE OLIJVEN – 4.50
olijfolie | knoflook | kruiden | limoen
OVENGEBAKKEN CIABATTA – 6.00
Basta! dip
INKTVISRINGEN – 11.50
knoflookmayonaise
BORRELPLANK BASTA! – 16.50 p.p. (min. 2 pers.)
buffelmozzarella | Parmaham 24 mnd | huisgemaakte
pesto | bruschetta tomaat | Parmezaan | Basta! dip | truffel
salami | vitello tonnato | Basta! ciabatta
BORRELPLANK GUSTO! – 18.50 p.p. (min. 2 pers.)
tonijnsalade | gemarineerde scampi | pulled zalm |
huisgemaakte pesto | krokante gamba | bruschetta
tomaat | Basta! dip | Basta! ciabatta
vanaf 17.00 uur
CARPACCIO CLASSICO – 14.50
rundvlees | Parmezaan | olijfolie | citroen | geroosterde pitten
SEAFOOD PLATEAU – 18.50
oester | sashimi van zalm & tonijn | rivierkreeftjes | gamba’s |
kokkels | cocktailsaus | truffelsaus | sojavinaigrette
BASTA’S! STEAK TARTARE – 15.50
rundvlees | kappertjes | gepocheerd ei | tartare saus | Parmezaan
BURRATA CAPONATA – 14.50
aubergine | kappertjes | tomaat | olijven | basilicum
geserveerd met ciabatta
UIENSOEP – 8.50
uien | crouton| tijm | Parmezaan
BASTA! POMODORISOEP – 7.50
basilicum | ricotta
Basta’s pizzabodem wordt gemaakt van Farina (bloem) en Aqua (water), naar het familie recept van Gino, een traditie in Lombardije. Het pizzadeeg wordt 24 uur gerezen waardoor deze pizza bodem zeer luchtig en smaakvol is.
ZALM – 17.50
huis gemarineerde pulled zalm | crème fraîche | tomaat | rucola | pesto | luchtige pizzabodem | olijfolie
TRUFFELSALAMI – 17.50
mozzarella | truffelsalami | Parmezaan | rucola | balsamico | luchtige pizzabodem | olijfolie
MARGHERITA – 16.50
buffelmozzarella | basilicum | cherry tomaat | luchtige pizzabodem | olijfolie
PARMA – 18.50
Parma 24 mnd | Parmezaan | cherry tomaat | rucola | luchtige pizzabodem | olijfolie
TOMATENRISOTTO – 19.50
burrata | basilicum pesto | gepofte tomaatjes
SPAGHETTI VONGOLE – 24.50
kokkels | knoflook | sjalot | rode peper | tomaat | tijm | basilicum
SCAMPI’S (6 stuks heel) – 25.50
van de plancha | knoflook | rode peper | salade | frites | mayonaise
DORADE FILET – 27.50
kreeftensaus | gebakken spaghetti | groenten uit het seizoen
OSSENHAAS (200 gram) – 37.50
rundvlees | rode wijn saus | geroosterde groenten | frites |
mayonaise
SPARE RIBS PLANK – 23.50 P.P.
salade | frites | mayonaise (min. 2 pers.)
SMOKEY BBQ BURGER – 22.50
Angusburger | brioche bun | bacon | augurk | Parmezaan | BBQ saus | frites | mayonaise
PORTIE FRITES MET BASTA! MAYONAISE – 3.50
KETCHUP – 0.50
BASTA! MAYONAISE – 0.50
TRUFFELMAYONAISE – 0.50
BASTA! TIRAMISU – 8.50
mascarpone | savoiardi | espresso | amaretto
CHEESECAKE – 8.00
chocolade saus | choco crunch
SCROPPINO – 8.50
limoncello | prosecco | citroensorbet
AARDBEIEN & GELATO – 8.00
Italiaanse vanille roomijs | verse aardbeien | slagroom
Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.