fbpx
basta

Cucina

Cucina Basta! Onbeperkt à la carte genieten

Cucina Basta! is een sfeervol ingericht restaurant. Je kunt hier, samen met je partner, vriend, vriendin of met je familie in een prachtige stijlvolle omgeving, avondvullend onbeperkt à la carte genieten.

Onbeperkt.. Hoe werkt dat?

Geen massale bedoeling, maar een sfeervol restaurant met meerdere bijzonder ingerichte ruimtes.
Bij Cucina Basta! kun je voor slechts 39,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië (excl. drankjes).
Je kunt gedurende de avond diverse gerechtjes bestellen. Heb je nog meer trek? Dan komen wij de nieuwe bestelling bij je opnemen en zo kun je blijven tafelen tot je zegt… BASTA!

Ook aan de kinderen is gedacht

Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis eten en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar rekenen wij 2,- per levensjaar.
Er is een kinderruimte voor de kinderen tot en met 11 jaar zodat zij zich zeker niet hoeven te vervelen. Denk hierbij aan een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de allerkleinsten en een heuse TikTok wall.

Prijswijzigingen voorbehouden vanwege de prijsschommelingen in de huidige markt.

Gusto Bar

Naast het restaurant Cucina Basta! kun je een middag of avond lekker genieten in onze Gusto Bar met ons sfeervol terras aan de voorzijde.
Een gezellige smaakbar met heerlijke Italiaanse wijnen, cocktails, speciaalbieren én natuurlijk de beste Italiaanse koffies. Daarnaast kun je ook genieten van smaakvolle gerechten en verrassende bites en borrelplanken.

‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.