fbpx
Basta

Cucina

Cucina Basta! Het gezelligste restaurant in Leende

Op zoek naar de ideale plek om met je voetbalteam uit eten te gaan? Cucina Basta! verwelkomt jullie graag in ons sfeervol ingerichte restaurant, waar jullie onbeperkt à la carte kunnen genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten. Of je nu zin hebt in een knapperige pizza, een verse pasta of een uitgebreid hoofdgerecht, bij Cucina Basta! vind je het állemaal.

Dat belooft een onvergetelijke avond te worden voor jou en je team!

Een menukaart waar je Italiaanse hart sneller van gaat kloppen

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, waaronder verschillende soorten pizza’s, pasta’s en vlees- en visgerechten. Ook voor vegetariërs hebben we een uitgebreid aanbod aan gerechten. Onze ervaren koks bereiden alle gerechten met veel liefde én verse ingrediënten, waardoor elk gerecht een feestje op je bord wordt. Bovendien kun je bij ons terecht voor zowel lunch als diner, en hebben wij ook een uitgebreide selectie aan desserts en drankjes.

Benieuwd geworden naar wat er allemaal op de kaart staat? Bekijk dan ons menu op de website, of kom gezellig langs.

 

Onbeperkt genieten met je voetbalteam: hoe werkt dat?

Bij Cucina Basta! hanteren we een uniek concept van onbeperkt à la carte dineren. Geen massale bedoeling, maar een intiem en sfeervol restaurant met meerdere bijzonder ingerichte ruimtes. Voor slechts 34,50 euro per persoon kunnen jullie de hele avond lang genieten van onze heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië (exclusief drankjes). Maar hoe werkt dat precies?

Gedurende de avond kunnen jullie naar hartenlust verschillende gerechtjes bestellen. Onze uitgebreide menukaart biedt een scala aan smakelijke opties, van verfijnde antipasti tot verrukkelijke pasta’s en heerlijke vlees- en visgerechten. En hebben jullie nog meer trek? Geen probleem! Onze bediening staat altijd paraat om jullie nieuwe bestellingen op te nemen, zodat jullie de hele avond door kunnen blijven genieten. Jullie bepalen zelf het tempo totdat je zegt… BASTA!

Reserveren voor je voetbalteam bij Cucina Basta!

Wil je samen met je voetbalteam komen genieten van ons heerlijke eten? Reserveer dan snel via onze website. Ons personeel staat klaar om jouw avond onvergetelijk te maken. Zien we je binnenkort?

‘Benvenuto a Basta!’
Veelgestelde vragen

Het gaat bij ons om een avondvullend concept, wij hebben dan ook maar één bezetting per avond. Je kunt vanaf 17:00 uur reserveren en wij sluiten om 23.00 uur. De keuken sluit om 22:00 uur en nagerechten kun je bestellen tot 22.30 uur. Let op: op zondag sluiten wij een uurtje eerder, maar zijn wij ook een uurtje eerder (16:00 uur) geopend.

Op onze menukaart staan allemaal gerechtjes met een knipoog naar Italië. Cucina Basta! is dus geen echte Italiaan maar een restaurant waar iedereen onbeperkt à la carte kan genieten ook als je even geen zin hebt in alleen maar Italiaanse gerechten. Gedurende de avond kun je een gerechtje per persoon per ronde bestellen. Op onze website kun je de menukaart bekijken, zodat je een indruk krijgt van de gerechtjes die wij serveren.

Bij Cucina Basta! kun je voor slechts 34,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië (excl. drankjes).

Prijswijzigingen voorbehouden vanwege de prijsschommelingen in de huidige markt.

Dit kan het beste via onze website (online reserveren) indien dit niet lukt kun je ons ook telefonisch bereiken op 040-8430656.

Uiteraard zijn kinderen meer dan welkom bij Cucina Basta! Wij hebben zelfs een te gekke kinderruimte voor jullie. Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:
0 t/m 3 jaar: Gratis
vanaf 4 jaar € 1.50 per levensjaar t/m 11 jaar
vanaf 12 jaar betaal je dus de normale prijs.

Ook als je met een groep wilt komen eten ben je van harte welkom bij Basta!. Groepen tot en met 16 personen kunnen online reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op via de mail info@cucinabasta.nl.

Ja wij verkopen ook cadeaubonnen in een leuke geschenkverpakking.
De cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf €25.00
Je kunt deze cadeaubon bij ons komen ophalen tijdens onze openingstijden.

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.