fbpx
Basta

Cucina

Speciale momenten vier je bij Cucina Basta!

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie om een speciale gelegenheid te vieren? Bij Cucina Basta! in Leende maken we van je verjaardag, jubileum, teamuitje, zakelijke mijlpaal, of wat je dan ook vieren wil, een onvergetelijk feestje!

Elk feestje verdient een bijzondere locatie

Niets is zo belangrijk als samen zijn tijdens de momenten die er écht toe doen. Cucina Basta! is meer dan alleen een restaurant; het is een plek waar een gezellige sfeer en heerlijk eten samenkomen om iedere speciale dag naar een hoger niveau te tillen. Ons restaurant is een uitstekende locatie voor íédereen die wat te vieren heeft, van zowel intieme diners tot grote feesten.

Een heerlijke keuken met een knipoog naar Italië

Bij Cucina Basta! vieren we de rijke traditie van de Italiaanse keuken met een knipoog. Onze menukaart staat bol van de à-la-cartekeuzes, variërend van krokante pizza’s tot verse pasta’s en van talloze vlees- en visgerechten, maar ook voor vegetariërs hebben we smaakvolle opties paraat.

Onbeperkt genieten – zonder compromis

Uniek aan ons restaurant is het onbeperkt à-la-carteconcept dat wij hanteren. Voor een vast bedrag per persoon geniet je de gehele avond van onze keuken (exclusief drankjes). Gedurende de hele avond kun je met het héle gezelschap verschillende gerechtjes bestellen. Kies per gang één gerecht en een bijgerecht en ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Flexibele reserveringen voor élke groepsgrootte

Of je nu met een kleine of grote groep je feestje wil komen vieren, bij Cucina Basta! staan we paraat voor iedereen. Tot 16 personen is het mogelijk om direct via onze website te reserveren. Mocht je jouw feestje met een grotere groep willen vieren, neem dan contact met ons op zodat wij een gepaste ruimte voor je kunnen inrichten.

Een feestje op maat bij Cucina Basta!

Het team van Cucina Basta! begrijpt dat elk feest uniek is en persoonlijke aandacht verdient. Daarom bieden we flexibele mogelijkheden om onze verschillende ruimtes aan te kleden. Of je nu houdt van subtiel of uitbundig, ons personeel werkt graag met je samen om een sfeer te creëren die perfect bij je past.

Elke ruimte binnen Cucina Basta! biedt zijn eigen mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd om samen met jou de perfecte ambiance te creëren, zodat deze avond niet alleen maar een etentje is, maar een onvergetelijke avond wordt.

Ook kinderen zijn welkom bij Cucina Basta!

Bij Cucina Basta! vieren we feest met de héle familie. Voor onze jongste gasten hebben we speciale kinderprijzen waarmee zij volop kunnen genieten van dit feestmaal met een knipoog naar Italië.

Eenvoudig online of telefonisch te reserveren

Ben jij klaar om jouw feest onvergetelijk te maken? Het team van Cucina Basta! staat klaar om je reservering te ontvangen. Bezoek onze website voor een vlotte online reservering. Kom je er online niet uit, of heb je specifieke vragen? Een belletje naar 0162229390 volstaat en wij nemen alle tijd om je wensen door te nemen.

We kijken ernaar uit om van élke speciale gebeurtenis een heerlijke en sfeervolle avond te maken. A presto bij Cucina Basta!

‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.