fbpx
Basta

Speciale momenten vier je in onze Gusto Bar!

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie om een speciaal evenement te vieren? In de Gusto Bar van Cucina Basta! maken we van je verjaardag, jubileum, teamuitje, zakelijke mijlpaal, of wat je dan ook vieren wil, een onvergetelijk evenement!

Evenementenlocatie de Gusto Bar

De Gusto Bar is een onmisbaar onderdeel van Cucina Basta!. De bar is niet alleen doordrenkt met de authentieke Basta! sfeer, maar heeft ook een uitgebreid assortiment aan Italiaanse wijnen, verfrissende cocktails en unieke speciaalbieren. Wat het geheel compleet maakt, zijn de smaakvolle gerechten met een knipoog naar Italië.

De perfecte locatie voor jouw volgende evenement

Maar de Gusto Bar is meer dan alleen een plek om te genieten van een drankje of een hapje. Met een royale capaciteit en de mogelijkheid om aan de behoeften van een breed scala aan evenementen te voldoen, is onze bar de perfecte locatie voor jouw volgende evenement. Of het nu een jubileum, teamuitje, bedrijfsmijlpaal of een andere bijzondere gelegenheid is, de speciale sfeer en de gastvrijheid van de Gusto Bar zorgen ervoor dat je evenement een fantastische ervaring wordt.

Een evenementenlocatie mét terras

Ook in de zomermaanden biedt onze Gusto Bar een perfecte setting voor élk event. Het prachtige terras aan de voorzijde van de bar is ideaal voor zomerse evenementen, van cocktailfeestjes tot informele bijeenkomsten. Hier genieten jouw gasten van de zon, terwijl ze zich tegoed doen aan onze heerlijke Italiaanse gerechten en dranken.

Een evenementenlocatie met oog voor detail

Bij Cucina Basta! begrijpen we dat het succes van een evenement niet alleen afhangt van de locatie, maar ook van de details zoals decoratie, menukeuze en de sfeer. Ons team werkt nauw samen met jou om je visie tot leven te brengen. Van een sfeervol, intiem diner tot een groot feest, wij kunnen voor ieder event een op maat gesneden oplossing bieden die aan ál jouw specifieke eisen voldoet. Wij nemen graag de tijd om samen met jou de perfecte ambiance te creëren, zodat deze avond een onvergetelijk evenement wordt.

Eenvoudig online of telefonisch te reserveren

Ben jij klaar om jouw evenement te vieren op een onvergetelijke locatie? Het team van Cucina Basta! staat klaar om je wensen uitgebreid te bespreken. Bezoek onze website voor een snelle sfeerimpressie van de Gusto Bar, en ben je overtuigd? Neem dan contact op.

We kijken ernaar uit om van élke speciale gebeurtenis een heerlijke en sfeervolle avond te maken. A presto bij Cucina Basta!

‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.