fbpx
Basta

Cucina

Een nieuwe culinaire ervaring met onbeperkt à la carte dineren bij Cucina Basta!

Wat is een all you can eat restaurant?

Een all you can eat restaurant is een eetgelegenheid waar je tegen een vaste prijs onbeperkt kunt eten. Het concept draait om vrijheid en keuzemogelijkheden, waarbij je de kans krijgt om zoveel gerechten te proeven als je wil binnen een bepaalde tijdsduur. Cucina Basta! is geen traditioneel ‘all you can eat restaurant. We bieden een bijzondere culinaire ervaring met ons unieke onbeperkt à la carte concept.

Onbeperkt à la carte dineren

Bij Cucina Basta! introduceren we het unieke concept van onbeperkt à la carte dineren. In plaats van een buffet of vaste gerechten, heb je de vrijheid om te kiezen uit een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië. Onze sfeervolle en stijlvolle omgeving biedt de perfecte ambiance om samen met je partner, vrienden of familie te genieten van een avondvullende culinaire ervaring.

Hoe werkt dineren bij Cucina Basta!?

Voor slechts 37,50 euro per persoon (exclusief drankjes) kun je de hele avond lang onbeperkt genieten van onze smaakvolle gerechten. Bij aankomst plaats je je eerste bestelling en zodra je klaar bent voor de volgende gang, nemen onze attente medewerkers graag je nieuwe bestelling op. Op deze manier kun je blijven tafelen en genieten van heerlijke gerechten totdat je zegt BASTA!

Ook aan de kinderen is gedacht

Bij Cucina Basta! willen we dat iedereen kan genieten, dus hebben we ook aan de kinderen gedacht. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis eten, en voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar rekenen wij slechts 2,- euro per levensjaar. We hebben zelfs een speciale kinderruimte met leuke activiteiten zoals een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de kleintjes en zelfs een TikTok-wall, zodat ook zij zich optimaal kunnen vermaken.

Ervaar Italië bij Cucina Basta!

We nodigen je graag uit bij Cucina Basta!. Geniet van de vrijheid om onbeperkt à la carte te dineren, waarbij je zelf bepaalt wat je wilt eten en in welke volgorde. Of je nu een romantisch diner voor twee hebt, een gezellige avond met vrienden plant of een avond met familie, Cucina Basta! verwelkomt je graag om te genieten van heerlijk eten, een sfeervolle ambiance en uitstekende service.

Reserveer vandaag nog en ervaar wat Cucina Basta! te bieden heeft!
Veelgestelde vragen

Het gaat bij ons om een avondvullend concept, wij hebben dan ook maar één bezetting per avond. Je kunt vanaf 17:00 uur reserveren en wij sluiten om 23.00 uur. De keuken sluit om 22:00 uur en nagerechten kun je bestellen tot 22.30 uur. Let op: op zondag sluiten wij een uurtje eerder, maar zijn wij ook een uurtje eerder (16:00 uur) geopend.

Op onze menukaart staan allemaal gerechtjes met een knipoog naar Italië. Cucina Basta! is dus geen echte Italiaan maar een restaurant waar iedereen onbeperkt à la carte kan genieten ook als je even geen zin hebt in alleen maar Italiaanse gerechten. Gedurende de avond kun je een gerechtje per persoon per ronde bestellen. Op onze website kun je de menukaart bekijken, zodat je een indruk krijgt van de gerechtjes die wij serveren.

Bij Cucina Basta! kun je voor slechts 34,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië (excl. drankjes).

Prijswijzigingen voorbehouden vanwege de prijsschommelingen in de huidige markt.

Dit kan het beste via onze website (online reserveren) indien dit niet lukt kun je ons ook telefonisch bereiken op 040-8430656.

Uiteraard zijn kinderen meer dan welkom bij Cucina Basta! Wij hebben zelfs een te gekke kinderruimte voor jullie. Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:
0 t/m 3 jaar: Gratis
vanaf 4 jaar € 1.50 per levensjaar t/m 11 jaar
vanaf 12 jaar betaal je dus de normale prijs.

Ook als je met een groep wilt komen eten ben je van harte welkom bij Basta!. Groepen tot en met 16 personen kunnen online reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op via de mail info@cucinabasta.nl.

Ja wij verkopen ook cadeaubonnen in een leuke geschenkverpakking.
De cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf €25.00
Je kunt deze cadeaubon bij ons komen ophalen tijdens onze openingstijden.

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.