fbpx
basta

Hoe werkt een avondje onbeperkt genieten bij Basta!?

Onze medewerkers komen gedurende de avond steeds bij je aan tafel om de drankjes en de keuze voor het eten bij je op te nemen. Je mag gedurende de gehele avond tot 22.00 uur onbeperkt kiezen van de gehele menukaart en het maandmenukaartje.

Je mag steeds per ronde een gerechtje en een bijgerecht bestellen, zodat je zelf de perfecte combinatie kunt samenstellen. Nadat je de keuze hebt doorgegeven aan onze medewerkers duurt het gemiddeld 20 minuutjes voordat wij het gerechtje bij je uitserveren. Zo kun je gedurende de gehele avond diverse lekkere gerechtjes met een knipoog naar Italië proeven.

Heb je een allergie? Door middel van het scannen van de QR-code per gerecht kun je zien welke allergenen er in ieder gerecht zitten.

Vanaf 22.00 uur tot 22.30 uur kun je nog kiezen uit onze heerlijke desserts.

Cucina Basta! sluit om 23.00 uur, dan is het Basta! Daarom komen wij vanaf 22.30 uur bij je langs om de laatste ronde drankjes op te nemen. Kort daarna presenteren wij de rekening aan jullie.

Wij wensen jullie alvast een hele gezellige en smaakvolle avond lang genieten! Heb je nog vragen? Dan horen wij dat graag van je.

Op zondag en feestdagen zijn wij een uurtje eerder geopend en sluiten wij ook een uurtje eerder.

‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.