fbpx
Basta

Cucina

Cucina Basta! Het familie restaurant in Leende

Restaurant Cucina Basta! is een sfeervol ingericht familie restaurant in Leende. Je kunt hier, samen met je hele gezin of familie in een prachtige stijlvolle omgeving, onbeperkt à la carte genieten van alle lekkernijen uit Italië en daarbij is ook aan de kinderen gedacht. 

Cucina Basta!: een écht familie restaurant in Leende

Cucina Basta! Is een echt familie restaurant. Onbeperkt genieten geldt bij Cucina Basta! voor alle leeftijden. Bij ons kunnen kinderen t/m 3 jaar gratis genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar rekenen wij maar 2,- per levensjaar.

Ook is er een ruimte (een speelhoek) voor de kinderen tot en met 11 jaar, zodat zij zich zeker niet hoeven te vervelen. We hebben aan alles gedacht: een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de allerkleinsten en een heuse TikTok wall. Voor iedere leeftijd wat wils dus!

Cucina Basta!: de Italiaanse keuken voor de héle familie

Familie restaurant Cucina Basta! is een sfeervol restaurant met meerdere bijzonder ingerichte ruimtes, waarbij gedacht is aan het hele gezin. Bij familie restaurant Cucina Basta! kun je als volwassene voor slechts 37,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten (excl. drankjes), voor de kleintjes hebben zoals eerder genoemd speciale prijzen.

Je kunt gedurende de avond diverse gerechtjes bestellen me je hele gezin. Hebben jullie nog meer trek, dan komen wij de nieuwe bestelling bij je opnemen en zo kunnen jullie blijven tafelen tot de hele familie zegt… BASTA!

Bij goed weer is het sfeervolle terras van ons familierestaurant in de binnentuin geopend.

Reserveer jij een tafeltje voor het hele gezin?

Kan je niet wachten? Wil je nu al onze TikTok wall bewonderen, genieten van alles smaken uit Italië of wil je eigenlijk gewoon nu al met het hele gezin komen genieten bij Cucina Basta!?

Neem dan hier een kijkje op ons menu, of reserveer direct een tafeltje.

‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.