fbpx
Basta

Gusto Bar

Eetcafe Cucina Basta! Onbeperk à la carte genieten

Eetcafé Cucina Basta! is een sfeervol ingericht eetcafé. Je kunt hier, samen met je partner, vriend, vriendin of met je familie in een prachtige stijlvolle omgeving, onbeperkt à la carte genieten met een knipoog naar Italië.

Onbeperkt.. Hoe werkt dat?

Eetcafé Cucina Basta! is geen massale bedoeling, maar een sfeervol eetcafé met meerdere bijzonder ingerichte ruimtes. 
Bij Cucina Basta! kun je voor slechts 37,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten (excl. drankjes).

Je kunt gedurende de avond diverse gerechtjes bestellen tot dat je zegt Basta! Wij komen steeds een nieuwe bestelling bij je opnemen en zo kun je blijven tafelen tot je zegt… BASTA!

Bij goed weer is het sfeervolle terras van ons eetcafé in de binnentuin geopend.

Cucina Basta! sluit om 23.00 uur.

Eetcafé Cucina Basta! heeft ook aan de kinderen gedacht

Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar rekenen wij 2,- per levensjaar.
Ook is er een ruimte voor de kinderen tot en met 11 jaar, zodat zij zich zeker niet hoeven te vervelen. We hebben aan alles gedacht: denk aan een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de allerkleinsten en een heuse TikTok wall.

Gusto Bar

Naast ons eetcafé Cucina Basta! kun je een middag of avond lekker genieten in onze Bistro Gusto Bar.

Onze Bistro Gusto Bar is een gezellige smaakbar met heerlijke Italiaanse wijnen, mooie cocktails en frisse speciaalbieren. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijk smaakvolle gerechten met een knipoog naar het zonnige Italië én natuurlijk kunnen échte Italiaanse koffies niet ontbreken.
Kortom, je kunt in Bistro Gusto Bar genieten van het Italiaanse leven en een uitgebreide drankenkaart.

Ons sfeervolle terras aan de voorzijde behoort tot onze Bistro Gusto Bar. Het terras kijkt uit op de trots van Leende: de prachtige Lindse Bloas. Wil je een middag of avond lekker komen genieten in onze Bistro Gusto Bar reserveer dan via deze pagina.

Kan je niet wachten en wil je nu al weten waar je allemaal van kan genieten in onze Bistro Gusto Bar? Bekijk dan hier het menu.

Cucina Basta! sluit om 23.00 uur
‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.