fbpx
Basta

Gusto Bar

Eetcafe Cucina Basta! Onbeperk à la carte genieten in Leende

Eetcafé Cucina Basta! is een sfeervol ingericht eetcafé in Leende. Je kunt hier onbeperkt à la carte, samen met je vriend, vriendin, je familie of partner genieten in een stijl- en smaakvolle omgeving met een knipoog naar Italië.

Onbeperkt à la carte genieten in Leende, hoe werkt dat?

Eetcafé Cucina Basta! in Leende is geen massale bedoeling. Het is een sfeervol eetcafé met verschillende bijzondere ruimtes. 
Bij Cucina Basta! in Leende kun je voor slechts 37,50 p.p. genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, de hele avond lang (excl. drankjes).

De Italiaanse gerechtjes kun je in meerdere gangen bestellen. Dus wanneer je nog steeds trek hebt, komen wij een nieuwe bestelling bij je opnemen. Dat is tafelen in Leende totdat je zegt… BASTA!

Bij goed weer is het sfeervolle terras van ons eetcafé in Leende geopend.

Eetcafé Cucina Basta! sluit om 23.00 uur.

Eetcafé Cucina Basta! In Leende heeft ook aan de kinderen gedacht

Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar rekenen wij 2,- per levensjaar.
Ook is er een ruimte voor de kinderen tot en met 11 jaar, zodat zij zich zeker niet hoeven te vervelen. We hebben aan alles gedacht: denk aan een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de allerkleinsten en een heuse TikTok wall.

Gusto Bar

Naast ons eetcafé Cucina Basta! kun je een avond of een middag lekker genieten in onze Bistro Gusto Bar in Leende.

Onze Bistro Gusto Bar in Leende is een gezellige bistro met heerlijke cocktails, mooie Italiaanse wijnen, en toffe speciaalbieren. Ook kun je genieten van heerlijke gerechten met een knipoog naar het zonnige Italië én natuurlijk mag échte Italiaanse koffie niet ontbreken.
Kortom, je kunt in Bistro Gusto Bar in Leende genieten van het Italiaanse leven en een uitgebreide drankenkaart.

Ons sfeervolle terras behoort tot onze Bistro Gusto Bar. Het terras kijkt uit op de trots van Leende: de prachtige Lindse Bloas. Wil je een middag of avond lekker komen genieten in onze Bistro Gusto Bar in Leende reserveer dan via deze pagina.

Kan je niet wachten en wil je nu al weten waar je allemaal van kan genieten in onze Bistro Gusto Bar? Bekijk dan hier het menu.

Cucina Basta! sluit om 23.00 uur
‘Benvenuto a Basta!’

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.