fbpx
Basta

Cucina

Cucina Basta! Het gezelligste restaurant in Leende

Welkom bij Cucina Basta! Hét restaurant in Leende waar je onbeperkt à la carte kunt genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten. Of je nu zin hebt in een knapperige pizza, een verse pasta of een uitgebreid hoofdgerecht, bij Cucina Basta! vind je het állemaal. Je kunt onbeperkt genieten van al onze heerlijke gerechten. Gedurende de avond kun je diverse gerechten bestellen. Heb je nog meer trek? Dan komen wij de nieuwe bestelling bij je opnemen. Zo kun je eindeloos blijven tafelen en van alles proeven tot je zegt: Basta!.

Een menukaart waar je Italiaanse hart sneller van gaat kloppen

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, waaronder verschillende soorten pizza’s, pasta’s en vlees- en visgerechten. Ook voor vegetariërs hebben we een uitgebreid aanbod aan gerechten. Onze ervaren koks bereiden alle gerechten met veel liefde én verse ingrediënten, waardoor elk gerecht een feestje op je bord wordt. Bovendien kun je bij ons terecht voor zowel lunch als diner, en hebben wij ook een uitgebreide selectie aan desserts en drankjes.

Benieuwd geworden naar wat er allemaal op de kaart staat? Bekijk dan ons menu op de website, of kom gezellig langs bij ons restaurant in Leende.

Onbeperkt genieten in Leende: hoe werkt dat?

Het bijzondere aan dit restaurant in Leende is dat je onbeperkt kunt genieten van al onze heerlijke gerechten voor slechts 37,50 per persoon (exclusief drankjes). Dat is voordelig de hele avond genieten!

Kindvriendelijk restaurant in Leende

Bij dit restaurant in Leende is ook aan de kinderen gedacht. Kinderen tot en met 3 jaar eten bij ons gratis en voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar rekenen wij slechts 2,- per levensjaar. Wij hebben zelfs een aparte kinderruimte waar de kinderen kunnen spelen terwijl jij geniet van je diner. Er is een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de allerkleinsten en zelfs een heuse TikTok wall.

Reserveren bij Cucina Basta! in Leende

Wil je komen genieten van ons heerlijke eten in ons sfeervolle restaurant in Leende? Reserveer dan snel via onze website. Ons personeel staat klaar om jouw avond onvergetelijk te maken. Zien we je binnenkort?

‘Benvenuto a Basta!’

Bij Cucina Basta! kun je voor slechts 37,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië (excl. drankjes).

Prijswijzigingen voorbehouden vanwege de prijsschommelingen in de huidige markt.

Dit kan het beste via onze website (online reserveren) indien dit niet lukt kun je ons ook telefonisch bereiken op 040-8430656.

Uiteraard zijn kinderen meer dan welkom bij Cucina Basta! Wij hebben zelfs een te gekke kinderruimte voor jullie. Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:
0 t/m 3 jaar: Gratis
vanaf 4 jaar 2,- per levensjaar t/m 11 jaar
vanaf 12 jaar betaal je dus de normale prijs.

Ook als je met een groep wilt komen eten ben je van harte welkom bij Basta!. Groepen tot en met 16 personen kunnen online reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op via de mail info@cucinabasta.nl.

Ja wij verkopen ook cadeaubonnen in een leuke geschenkverpakking.
De cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf €25.00
Je kunt deze cadeaubon bij ons komen ophalen tijdens onze openingstijden.

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.