fbpx
Basta

Gusto Bar

Bistro Gusto Bar, een gezellige bistro met terras!

Bistro Gusto Bar

Onze Bistro Gusto Bar is een gezellige bistro met heerlijke Italiaanse wijnen, mooie cocktails en frisse speciaalbieren. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijk smaakvolle gerechten met een knipoog naar het zonnige Italië én natuurlijk kunnen échte Italiaanse koffies niet ontbreken.
Kortom, je kunt in Bistro Gusto Bar genieten van het Italiaanse leven en een uitgebreide drankenkaart.

Ons sfeervolle terras aan de voorzijde behoort tot onze Bistro Gusto Bar. Het terras kijkt uit op de trots van Leende: de prachtige Lindse Bloas. Wil je een middag of avond lekker komen genieten in onze Bistro Gusto Bar reserveer dan via deze pagina.

Kan je niet wachten en wil je nu al weten waar je allemaal van kan genieten in onze Bistro Gusto Bar? Bekijk dan hier het menu.

Hebben jullie restaurant Cucina Basta! al ervaren?

Naast onze gezellige Bistro Gusto Bar, kun je ook een hele avond lang genieten in ons sfeervolle restaurant Cucina Basta!. Samen met je partner, vriend, vriendin of met je familie kun je bij restaurant Cucina Basta! Onbeperkt à la carte genieten van gerechten met een knipoog naar Italië.

Onbeperkt.. Hoe werkt dat?

Restaurant Cucina Basta! is geen massale bedoeling, maar een sfeervol restaurant met meerdere bijzonder ingerichte ruimtes. Bij Cucina Basta! kun je voor slechts 37,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten (excl. drankjes).
Je kunt gedurende de avond diverse gerechtjes bestellen. Heb je nog meer trek? Dan komen wij de nieuwe bestelling bij je opnemen en zo kan jij blijven tafelen tot je zegt… BASTA!

Bij goed weer is het sfeervolle terras van ons restaurant in de binnentuin geopend.

Cucina Basta! sluit om 23.00 uur
‘Benvenuto a Basta!’

Op onze menukaarten staan de prijzen, maar daarin zijn prijswijzigingen voorbehouden.
Actie prijzen staan op menukaart vermeld.

Ja wij zijn rolstoelvriendelijk, geef dit aub wel even van te voren aan dan zorgen wij dat er een tafel beschikbaar is waar je makkelijk met de rolstoel kunt plaatsnemen.

Honden zijn welkom bij ons, geef dit wel van te voren even aan bij de reservering.
Wel hebben wij enkele aandachtspunten mochten jullie je hond mee willen nemen.

  • de hond blijft onder de tafel
  • jouw hond gedraagt zich niet agressief naar onze medewerkers of naar andere gasten
  • de hond geeft geen overlast voor andere gasten
    honden eten niet mee!
  • mocht er een ongelukje gebeuren dan ruim je dit uiteraard zelf op

We zetten de jarigen graag in het zonnetje met een ballon en een vuurwerkje bij het dessert. Hiervoor noteren we graag de naam en leeftijd van de jarige job. We willen je vragen dit bij de reservering bekend te maken zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wij doen er alles aan om van een avond bij Cucina Basta! ook écht een avond uit te maken. Dit komt niet alleen tot uiting in de keuze van onze gerechten en het feit dat je voor een vast bedrag avondvullend a la carte kunt genieten, maar ook in de presentatie, de aankleding van ons restaurant, de vriendelijkheid en de gastvrijheid van onze medewerkers en die kleine extra’s die wij onze gasten bieden. Alles bij elkaar maakt een avond bij Cucina Basta! tot een ware beleving. Een beleving die wij iedereen gunnen. Dit kunnen we alleen voor elkaar krijgen, door ons concept betaalbaar te houden voor elke portemonnee. Zónder daarbij concessies te doen aan kwaliteit. Want dat willen we niet.
Een hele uitdaging, die we dagelijks met veel liefde en plezier voor onze gasten aangaan. Maar omdat we zo ontzettend ons best doen om de prijs van Cucina Basta’s beleving laag te houden, kunnen we het onszelf niet permitteren om het aan de andere kant – bij wijze van spreken – weer weg te geven.

Je kunt rondom Cucina Basta! voldoende gratis parkeerplaatsen vinden. Ook zijn er tegenover Cucina Basta! enkele oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Cucina Basta! hanteert de huisregel om geen eten in te pakken en aan jou mee te geven naar huis.
Dit omdat wij iedere dag achter de versheid en de daarbij komende verantwoordelijkheden staan! Wij kunnen dit dan uiteraard niet garanderen als het eten mee naar huis wordt meegenomen.

Heb je iets bijzonders te vieren, neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@cucinabasta.nl

Super tof dat je ons team wil komen versterken, check onze website voor de actuele vacatures of stuur een mail naar info@cucinabasta.nl

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.